Conditii de Returnare

                    In cazul in care nu sunteti pe deplin satisfacut de produsele achizitionate, acestea se pot returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor, conform Art. 4 Cap. I  ORDONANTA nr. 130 din 31 august 2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
                    Produsele achizitionate se pot returna numai in ambalajul original, cu etichetele intacte, insotite de certificatul de garantie si factura, in aceeasi stare in care au fost receptionate de catre cumparator. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate, care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, ruperi, curea uzata, bratara zgariata ) sau care au ambalajele deteriorate. 
                    Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea catre dumneavostra.
                    Produsele care nu sunt in conformitate cu specificatiile de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va preciza natura lipsei de conformitate. La fel si in eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu unul identic sau similar, iar in cazul in care nu este posibila inlocuirea produsului achizitonat se va returna contravaloarea acestuia.
                    Returnarea banilor sau schimbarea produselor se va efectua numai dupa VERIFICAREA AMANUNTITA A CALITATII produselor returnate si efectuarea facturii de stornare.
                    Crono24.ro va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 30 zile de la data denuntarii unilaterale in scris a contractului conform legii in vigoare, prin ramburs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau la confirmarea acesteia. 
                    Cheltuielile directe ocazionate de returnarea marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator.
                    Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de catre noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0760 55 00 77 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa  [email protected], pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.