Poze pe WhatsApp sau Email

Cutie depozitare si intoarcere ceasuri automatice black & beige, din lemn, pentru 17 ceasuri

Cod intern: CA10
Disponibilitate: Livrare in 3-4 zile
0 opinii 0 opinii
Dupa finalizarea comenzii veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmare, termenul de livrare este 24h acesta fiind calculat de la data confirmarii telefonice.

In cazul comenzilor plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale acestea vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

Livrarea se face intre orele 9:00-16:00, va rugam sa specificati o alta adresa daca in acest interval nu va aflati la domiciliu, astfel sa nu se ajunga la intarzierea sau nelivrarea produselor comandate.

Livrarea produselor costa 16 lei, iar la comenzi de peste 150 lei livrarea este GRATUITA si se face prin curierat rapid (Urgent Curier).
In cazul in care localitatea dvs. se afla in afara retelei curierilor, coletul va putea fi ridicat dintr-un sediu Urgent Curier apropiat de dvs. sau in cazul in care acceptati se poate plati un cost suplimentar astfel coletul sa ajunga la adresa precizata.

Plata este de tip ramburs si se achita cash curierului cand este primit coletul.
In cazul in care nu sunteti pe deplin satisfacut de produsele achizitionate, acestea se pot returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor, conform Art. 4 Cap. I ORDONANTA nr. 130 din 31 august 2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Produsele achizitionate se pot returna numai in ambalajul original, cu etichetele intacte, insotite de certificatul de garantie si factura, in aceeasi stare in care au fost receptionate de catre cumparator.
Nu se accepta pentru returnare produsele purtate, care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, ruperi, curea uzata, bratara zgariata ) sau care au ambalajele deteriorate.

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de catre noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0760 55 00 77 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa contact@crono24.ro, pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.
Ceasul se livreaza in cutie si vine insotit de factura si garantie !

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului nostru beneficiaza de garantie conform normelor legale in vigoare si anume O.G.21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. Fiecare produs achizitionat va fi insotit de un certificat de garantie corespunzator si de catre instructiunile de utilizare pe care va rugam sa le cititi cu atentie.

Prin garantia, de 2 ani de la data achizitiei oferita, se intelege repararea ceasului pe perioada garantata sau in cazul imposibilitatii inlaturarii defectiunii, schimbarea ceasului cu unul similar. Garantia ceasului inlocuit va expira intr-o perioada de 2 ani, de la data inlocuirii. In cazul in care acesta nu mai este disponibil, se restituie suma platita la achizitionare.

Pentru probleme in perioada de garantie sau post garantie, produsele se trimit la SC CEBO-POINT SRL pe adresa Str. Rasovita, NR. 16, Cladire C2, Bucuresti, Sector 3.

Cutiile pentru depozitare si intoarcere sunt special concepute pentru a asigura miscarea optima continua a mecanismului ceasurilor automatice. 

 

Avand 4 rotoare cu 8 spatii mobile pentru rotirea ceasurilor si inca 9 spatii statice pentru depozitare, aceasta cutie pastreaza ceasurile intr-o stare de functionare perfecta, pentru o perioda indelungata de timp si este necesara oricarui colectionar.

 

In timp ce exteriorul este lacuit in culoare neagra, avand capac cu sticla pentru a permite vizualizarea colectiei, interiorul este captusit cu piele de culoare bej, cu pernute, ce asigura pastrarea bratarii intr-o forma corespunzatoare si ofera protectie si siguranta ceasurilor. 

 

Instructiuni de utilizare:

 

Acest model are 4 moduri de rotatie, controlate de patru motoare Mabuchi Japan. Alimentarea se face folosind un adaptor DC 3V (inclus) si doua baterii LR14 (C).

 

Program 1: Se roteste 2 minute spre dreapta, pauza 6 minute, se repeta ciclu.

Program 2: Se roteste 2 minute spre stanga, pauza 6 minute, se repeta ciclu.

Program 3: Se roteste 2 minute spre dreapta, pauza 6 minute, se roteste 2 minute spre stanga, pauza 6 minute, se repeta ciclu.

Program 4: Se roteste 5 minute spre dreapta, apoi 5 minute spre stanga, se repeta ciclu pentru o perioada de peste 3 ore, pauza 9 ore, se repeta ciclu.

 

Alte informatii:
Nivelul de zgomot este foarte redus, sub 5 decibeli.
6-8 rotatii pe minut.

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun