Termeni si Conditii

               Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. 
               Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila,  sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia g​asita acolo. 

                     Obligatiile dumneavoastra de inregistrare 
               In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. 

                     Securitatea Datelor Personale 
               Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

                     Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
               Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
               Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc., continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul magazinului dvs. 


                     Publicitate si legaturi cu alte site-uri 
               Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material, nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

                     Copyright
               Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea S.C. CEBO – POINT SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei CEBO - POINT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

                     Limitare de responsabilitate 
               Produsele sau serviciile existente in magazinele publicate pot fi marci inregistrate ale unor companii. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata reprezinta responsabilitatea fiecarui detinator de magazin in parte.
               Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
               De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de CEBO - POINT SRL sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la [email protected] astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.Dvs. aveti posibilitatea, prin intermediul adresei sus-mentionate, sa solicitati corectarea lor, daca este cazul. 

                     Dispute si Conflicte 
               Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti. 

                     Acceptati si intelegeti in mod expres ca: 
               Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Sunteti direct raspunzatori de orice activitate si/sau continut pe care il afisati in magazin. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciului nostru.
 

Conditii de returnare

                    In cazul in care nu sunteti pe deplin satisfacut de produsele achizitionate, acestea se pot returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor, conform Art. 4 Cap. I  ORDONANTA nr. 130 din 31 august 2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
                    Produsele achizitionate se pot returna numai in ambalajul original, cu etichetele intacte, insotite de certificatul de garantie si factura, in aceeasi stare in care au fost receptionate de catre cumparator. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate, care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, ruperi, curea uzata, bratara zgariata ) sau care au ambalajele deteriorate. 
                    Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea catre dumneavostra.
                    Produsele care nu sunt in conformitate cu specificatiile de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va preciza natura lipsei de conformitate. La fel si in eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu unul identic sau similar, iar in cazul in care nu este posibila inlocuirea produsului achizitonat se va returna contravaloarea acestuia.
                    Returnarea banilor sau schimbarea produselor se va efectua numai dupa VERIFICAREA AMANUNTITA A CALITATII produselor returnate si efectuarea facturii de stornare.
                    Crono24.ro va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 30 zile de la data denuntarii unilaterale in scris a contractului conform legii in vigoare, prin ramburs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau la confirmarea acesteia. 
                    Cheltuielile directe ocazionate de returnarea marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator.
                    Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de catre noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0760 55 00 77 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa  [email protected], pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.